Ingredienser
150 g chokolade
125 g smør
200 g brun farin
125 g hakkede nødder
4 æggeblommer
ca. 1½ dl vand
150 g chokolade
125 g smør
200 g brun farin
125 g hakkede nødder
4 æggeblommer
ca. 1½ dl vand
Fremgangsmåde
Kog alle ingredienserne sammen undtagen æggehvider ved svag varme og afkøl.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtig i dejen.
Bag kagen i en smurt springform drysset med rasp i ca. 1 time ved 175 °C.
Serveres fx med friske frugter og flødeskum/is eller som en del af en dessert.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtig i dejen.
Bag kagen i en smurt springform drysset med rasp i ca. 1 time ved 175 °C.
Serveres fx med friske frugter og flødeskum/is eller som en del af en dessert.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar